Bereik het perfecte strijkresultaat in een handomdraai met de Calor Express VisionStoomgenerator. Het krachtige en efficiënte stoomstrijkijzer geeft je een duidelijk zicht op elk detail dankzij het exclusieve Easy LED-systeem.

Regelbare stoomkracht
Om je was perfect glad te strijken, heb je uiteraard een hoge stoomproductie nodig. Met een continustoomdebiet van 130 g/minuut en een druk van 7 bar zal geen enkele kreuk nog kunnen weerstaan.Zo zal je in één enkele handeling sneller en efficiënter kunnen strijken. Voor de moeilijkste stoffen biedt de «pressing»-functie je een vermogen van 500 g/minuut, genoeg om de meest hardnekkige kreuken weg te werken.

Een lumineus technisch hoogstandje
De Calor Express Vision Stoomgenerator geeft je een perfect zicht op elk detail, waar je je ook bevindt! Maar daar houdt de technologie niet op … Dankzij de no-setting-technologie kan je de ideale combinatie stoom/temperatuur kiezen voor een zorgeloze strijkervaring en telkens een optimaal resultaat. Zijn verwijderbare kalkreservoir is erg praktisch, en zijn grote waterreservoir kan tot1,8 liter water bevatten en indien nodig tijdens het strijken bijgevuld worden

Milieubewuste producten die lang meegaan
De Calor Express Vision Stoomgenerator is ontworpen en vervaardigd in Frankrijk met hoogwaardige materialen. Het kan 15 jaar lang worden hersteld dankzij de 6.500 herstelcentra over de hele wereld. Zijn krachtige ecostand garandeert bovendien een doeltreffende textielverzorging met een @waterbesparing tot 30%.Dankzij zijn ideale balans tussen vermogen, gebruiks- en onderhoudsgemak zal de Calor ExpressVision je leven vereenvoudigen en je strijkbeurten letterlijk verlichten.

Klik hier om producten in te laden

Reageer