Voor wie elke dag wil stralen alsof het oudejaar is, ontwikkelde het Zwitserse V-ZUG de RefreshButler. Een performant toestel met unieke fotokatalyse-techniek die al je kleren opfrist en droogt. Het enige systeem op de markt dat stoom en licht combineert om geuren, bacteriën en virussen niet zomaar te maskeren, maar effectief te neutraliseren. Zeg vaarwel tegen droogkuis en chemicaliën die je mooiste kledingstukken aantasten. De RefreshButler trekt zich discreet terug als inbouwkast of doet stijlvol dienst als losstaand item in jouw slaapkamer, dressing of hal.

Zuiver tot in de kern

V-ZUG gaat steevast voor de ultieme kwaliteitservaring en werkte ook voor de RefreshButler een baanbrekende technologie uit. Een innovatie waarmee V-ZUG het verschil maakt op wereldniveau. Want naast een klassieke stoomreiniging doet de RefreshButler aan fotokatalyse, een combinatietechniek van licht en stoom die nare geuren en bacteriën afbreekt met een doeltreffendheid van maar liefst 99,9%. En dat zonder enige toevoeging van chemische stoffen die je kledingstukken aantasten. Het volledige proces verloopt in een gesloten luchtcirculatie-eenheid die de condens netjes afvoert en verzamelt. Een intuïtief bedieningspaneel maakt het complete comfort af.

Vorm bij de inhoud

Een tweede sterkhouder bij de toestellen en technologie van V-ZUG is het knappe voorkomen – en laat er geen twijfel over bestaan dat de RefreshButler keurig in het pak zit. De kenmerkende minimalistische afwerking is een ode aan de Zwitserse zuivere esthetiek: een scherp afgelijnde vormgeving, een subtiel bedieningspaneel met TouchControl en een deur in elegant zwart of inox. Tenzij je voor deze laatste liever dezelfde look van je bestaande kasten laat doorlopen en bijgevolg voor de volledig geïntegreerde uitvoering kiest. Binnenin trekt de RefreshButler de strakke vormgeving door: een uitrusting van 5 hoogwaardige kleerhangers, een inklapbare kledingstang en een bak voor klein textiel. De ingebouwde warmtepomp maakt de RefreshButler bovendien ook erg duurzaam in gebruik. Een goed voornemen met looks en een groen kantje, happy fresh year!

Klik hier om producten in te laden

Reageer