De fabrikant heeft drie nieuwe inbouwluidsprekers voorgesteld die een high-end geluid naar je muren en plafond moeten brengen. Bovendien zijn de speakers gemakkelijker dan ooit te installeren.

Bowers & Wilkins stelt met de CCM Cinema 7, de CWM Cinema 7 en de CCM 632 drie gloednieuwe inbouwluidsprekers voor die jouw geluidservaring een nieuw elan moeten geven.

De CWM Cinema 7 is een speaker voor plafondinbouw en kan gebruikt worden in een surroundinstallatie of een stereo-opstelling. Dankzij de centraal geplaatste tweeter kan het toestel ook als center gebruikt worden. Kostprijs: 550 euro.

bowers&wilkins-CCM-Cinema-7

De CCM Cinema 7 wordt dan weer in de wand ingebouwd en heeft volledig nieuw ontworpen drive units en magnetische grills voor een stijlvolle en discrete installatie in elk interieur. Doordat de drive units onder een hoek geplaatst worden, krijg je extra heldere dialogen en een betere stereo- of cinemaweergave. Kostprijs: 750 euro.

bowers&wilkins-CCM632

De CCM 632, ten slotte, is een 3 inch breedbandluidspreker met een gebalanceerde muziekweergave. De speaker is slechts 15 cm breed en komt met een nieuw ZipDogs-bevestigingssysteem voor een extra eenvoudige montage. Kostprijs: 200 euro.

De drie speakers hebben een ultrasmalle rand en een magnetisch bevestigbare grill, die in RAL gespoten of geverfd kan worden.

Ontdek hier enkele inbouwspeakers van Bowers & Wilkins
Klik hier om producten in te laden

Reageer