Basalte staat vooral gekend omwille van zijn designschakelaars, maar dat het bedrijf ook overweg kan met audio, toont het met de Asano S4. Dat is een muziekserver die doorheen jouw huis kwaliteitsvolle muziek laat weerklinken.

Asano mag je gerust zien als een multiroomaandrijving, maar dan met het oog op kwaliteitsgeluid. Aan de S4 kan je in een virtueel onbeperkt aantal kamers muziek beluisteren en dus overal hetzelfde nummer tegelijkertijd laten horen. Asano is hierdoor ook heel geschikt voor grotere huizen.

 

BASALTE_NEW_ASANO_S4_FT_RGBS4 muziekserver en app

Met de S4 kan je vier streams van digitale audio kiezen, aangevuld met uitgebreide opties voor het beheer van muziekzones en gebruikersprofielen.

Op die manier kan je jouw muziek in alle kamers synchroon afspelen. Je kan ook jouw favoriete internetradiostations beluisteren en eigen muziek en afspeellijsten synchroniseren vanaf een NAS.

basalte-asano-3

Asano komt ook met een app waarmee je het systeem kan gaan bedienen waar en wanneer je maar wil. Bovendien is er KNX-integratie voorzien, zodat je de muziek ook met de schakelaars kan bedienen en scènes kan gaan instellen.

M4 multiroom-audioversterker

Basalte stelt naast de S4 ook nog een gloednieuwe 4-zone multiroomversterker voor: de M4. In combinatie met de S4 kan je een krachtig audiosysteem opbouwen voor een virtueel onbeperkt aantal kamers. De geïntegreerde 80W ICEpower-versterkers van Bang & Olufsen moeten hier voor een klassegeluid zorgen.

Reageer