Mitsubishi Electric komt met een nieuwe 4-weg cassette die vooral opvalt door zijn beperkte afmetingen en energiezuinige werking. Omdat de unit quasi volledig in het plafond kan worden weggewerkt, vormt het een esthetisch knappe oplossing.

De luchtverdeling van de zogeheten SLZ-KF/PLFY-VFM maakt gebruik van het coanda-effect, waarbij koude lucht aan het plafond blijft plakken en vervolgens zakt. Hierdoor heb je minder last van tocht en zorgt voor een mildere luchtverdeling.

Optioneel kan je de cassette ook met een 3D I-see sensor uitrusten. Die evalueert via 3D infraroodmeting de temperatuur in alle zones van de ruimte en op basis daarvan worden de kleppen van de unit automatisch en afzonderlijk gestuurd. Zo wordt in alle zones de optimale temperatuur bereikt.

Door de optimale temperatuurverdeling wordt het vermogen gebruikt waar het nodig is. Mitsubishi Electric houdt dus rekening met het aantal personen dat aanwezig is, en met hun positie in de ruimte. Die continue afstemming op de koel- of verwarmingsbehoefte leidt tot een energiezuinige oplossing.

Bovendien is deze cassette strakker, de helft stiller en esthetischer. Dankzij de geringe inbouwhoogte kan het toestel bijna helemaal in een tegelplafond ingewerkt worden.

 [gap height=”30″]

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Reageer