Deze maand komt JBL met een opvolger van de populaire draagbare speaker Xtreme. De Xtreme 2 is nu nog groter en helemaal bestand tegen water.

Met een draagbare speaker heb je alle vrijheid om op elke plek naar muziek te luisteren. Nu de Xtreme 2 zelfs volledig waterdicht is gemaakt (de eerste versie was spatwaterdicht) hoef je niet langer schrik te hebben om hem tegen de zwembadrand te plaatsen. Hij verdraagt een onverwachte duik in het water (IPX7-label).

De batterij gaat tot wel 15 uur mee: hij verteert dus met gemak een volledig daguitstap. Door de aanwezigheid van een USB-poort kan je bovendien je smartphone opladen.

Leuk om weten: de Xtreme 2 wordt geleverd met een flessenopener (die zit verwerkt in de strap) voor onderweg. Handig om meteen een feestje te starten. Met de strap kan je de speaker zelfs ergens ophangen. Rubberen bumpers moeten een eventuele val breken.

De ondersteuning voor JBL Connect+ maakt het mogelijk om verschillende JBL-speakers met elkaar te verbinden en dezelfde muziek af te spelen. Via Bluetooth kunnen er twee toestellen worden verbonden, zodat je om beurt een nummer kan afspelen.

De Xtreme 2 is verkrijgbaar in Midnight Black, Forest Green en Ocean Blue en kost 299 euro.

Klik hier om producten in te laden

Reageer