Bowers & Wilkins staat gekend om zijn high-end costum install home cinema-speakers en op ISE bevestigde het die status. Met plafond- en wandluidsprekers, aangevuld met een reeks speciaal voor het zeeklimaat, toonde het bedrijf zich van zijn meest verscheiden kant.

CCM Cinema 7 Beauty (1)

De CCM Cinema 7 is een plafondspeaker die je links, rechts en centraal in de woonkamer kan plaatsen en is ideaal voor de meer discrete thuisbioscoop. De twee drivers worden in een hoek op het montageoppervlak geplaatst en kunnen zo mooi in de richting van de luisteraar geplaatst worden en op die manier krijg je een betere geluidsbalans.

bowers&wilkins-CWM-Cinema-7

De CWM Cinema 7 is dan weer een inbouw wandluidspreker en combineert eigenlijk een LCR-systeem in één speaker. Je kan het toestel zowel boven als onder jouw televisie plaatsen.

Marine

Voor wie het iets breder heeft en een eigen (luxe)jacht bezit en ook daar van een goed geluid wil genieten, komt Bowers & Wilkins met de Marine-reeks. Die krijgt de IP66-waarde mee en is bestand tegen extreme temperaturen, zoutnevel en hoge druk.

Het driver chassis beschikt over een corrosiebestendig, rigide polymeer en de dome-tweeter heeft een steun achteraan die permanente vervorming voorkomt bij afspoelen met water. Bovendien werd er niet geraakt aan de geluidskwaliteit.

Bowers & Wilkins lanceert meteen twee speakers: de Marine 6 en de Marine 8.

 

 

 

Reageer