Een drone die je niet zelf moet besturen, maar jou automatisch volgt en ook nog eens waterdicht is en dus ook in de meest avontuurlijke settings gebruikt kan worden: Lily biedt het allemaal.

Drones zijn nu al een tijdje aan een serieuze opmars bezig en worden steeds geavanceerder. De Lily-drone moet volledig zelfstandig beelden van jou en je omgeving opnemen, dus zonder dat je het toestel zelf moet besturen.

Het enige wat je hoeft te doen, is de tracker bij jou houden en de Lily in de lucht gooien. De drone zal vanzelf beginnen vliegen en de camera op jou gericht houden. Bovendien heb je keuze uit verschillende opnamemodi, zodat je kan kiezen of je Lily voor je uit, langszij of achter je laat vliegen of een cirkel doet maken.

Fans van watersporten kunnen op beide oren slapen, want Lily is waterdicht en komt ook met een waterdichte case waar je de tracker in kan steken. Tijdens het filmen kan je via een afstandsbediening ook foto’s nemen. Wil je de Lily weer opbergen, hoef je die maar in je hand te laten landen.De drone kan Full HD-beelden maken aan 60 fps of HD Ready-beelden aan 120 fps. Via een smartphone-app kan je de settings aanpassen.

Lily moet vanaf februari 2016 in de winkelrekken liggen en gaat in de Verenigde Staten zo’n 699 dollar kosten.

Reageer