huawei-p30-lite

De nieuwe versie van de smartphone krijgt betere hardware en fotografie-elementen, en dat voor dezelfde prijs (349 euro).

De opslag verdubbelt meteen ook naar 256GB terwijl Breathing Crystal als nieuwe kleurtoevoeging selecteerbaar is. De P30 lite draait op Android 9 en ondersteunt alle Google Mobile-diensten.

De krachtigere 32 megapixel selfiecamera heeft de Super Selfie Night Modus waardoor ook ‘s nachts selfies er goed uit zien, terwijl de camera bevat acht scèneherkenningen op basis van artificiële intelligentie (AI) heeft.

Voor gewone foto’s is er de 48MP groothoeklens, een 8MP Ultra-Wide Angle lens en een 2MP bokeh lens voorhanden. De Handheld Super Night Modus maakt gebruik van AI-beeldstabilisatie en langere belichting bij fotografie in het donker zodat foto’s alle details, kleur en helderheid behouden, ook bij weinig licht.

De P30 lite heeft een 6,15-inch scherm dat de volledige voorzijde vult. Een kleine uitsparing voor de gezichtsherkenning stoort amper.

De smartphone heeft een stevig werkgeheugen van 6GB RAM, een batterij met lange levensduur en de Quick Charge optie. De P30 lite is er vanaf maandag 13 januari.

Reageer