HTC Desire Eye

HTC lijkt met de Desire Eye een nieuwe selfiekoning in het smartphonelandschap in huis te hebben. Een 13 megapixelcamera aan de achterzijde is niets nieuws, maar een evenwaardige front facing camera is toch wel opvallend. Aan de selfiecamera bevindt zich bovendien een f/2.2 22mm groothoeklens, dual led-flash en de mogelijkheid om Full HD-filmpjes op te nemen. De camera aan de achterzijde krijgt dan weer een equivalent brandpuntsafstand van 28 mm.

[quote font=”0″ font_style=”italic” bcolor=”#f10107″ arrow=”yes” align=”right”]”Opvallend: het toestel is waterbestendig, maar de USB-poort wordt wel niet afgeschermd door een klepje en is gewoon open.”[/quote]

De Desire Eye heeft een 5,2 inch Full HD-scherm, een 2,3 GHz Snapdragon 801-processor, 2 GB RAM en 16 GB opslaggeheugen, dat je kan uitbreiden aan de hand van microSD-kaartjes. Opvallend: het toestel is waterbestendig, maar de USB-poort wordt wel niet afgeschermd door een klepje en is gewoon open.

HTC brengt ook enkele nieuwigheden naar de Desire Eye om het belang van de selfiecamera nog eens te onderstrepen. Zo lanceert het niet enkel een Stand Cover waarmee je het toestel kan neerzetten om videogesprekken te voeren, maar introduceert het ook Eye Experience: nieuwe opties om jouw foto’s of videogesprekken te bewerken en te bedienen.

Reageer