Voor jonge gezinnen is een babyfoon een must in de baby-uitzet. De beelden van deze babyfoon kan je bekijken op je smartphone.

De In.Sight HD-babyfoon gaat een pak verder dan de klassieke babyfoon: met het toestel kan je draadloos verbinding maken met je smartphone en zo nog gemakkelijker een oogje in het zeil houden. Je koppelt de draadloze In.Sight aan het wifi-netwerk en met je iPhone of iPad en je kan letterlijk altijd je kind in het oog houden dankzij de HD-camera die in de In.Sight ingebouwd zit. Het toestel werkt ook via 3G en 4G. Bovendien beschikt de camera over nachtzicht, zodat je in het donker een duidelijk beeld krijgt.

B120E_10-UPL-global-001

Het toestel stelt je ook in staat om via je iPad of iPhone tegen je kind te praten. De In.Sight biedt ook een multi-user mode, zodat je de babyfoon kan delen over verschillende toestellen en gebruikers.

Detecteert de In.Sight beweging in de slaapkamer, krijg je op je iDevice een pushbericht, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in de slaapkamer van je kind gebeurt. Een vochtigheidssensor meet daarbij de luchtvochtigheid, terwijl ook een thermometer is voorzien. Uiteraard voldoet de In.Sight aan strenge veiligheidsnormen om de gezondheid van je kind te garanderen.

Prijzen vanaf 170 euro.

Reageer