In de afgelopen maanden ontwikkelde AEG nieuwe toestellen voor het wassen en onderhoud van alle wasgoed. De AEG-technologieën worden steeds krachtiger en intuïtiever, zodat het gebruiksgemak toeneemt.

1De droogkast serie 9000

De 3DScan-technologie van de nieuwe droogkast AEG TD9000 detecteert niet alleen vocht aan de oppervlakte van kledingstukken, maar ook in de vezels, zodat elk kledingstuk perfect wordt gedroogd.

Met deze nieuwe droogkast worden de eigenschappen van de kleding beschermd, zonder risico op krimpen. Ook kledingstukken gemaakt van wol en zijde behouden hun vorm en zijn minder gekreukt dan wanneer ze drogen in de buitenlucht. Outdoor-kleding behoudt zijn waterafstotende kenmerken.

2De Was-Droogcombinatie serie 9000

De nieuwe was-droogcombinatie van AEG is de eerste was-droogcombinatie met warmtepomp. Dankzij deze machine kan men textiel met een gewicht tot 3 kilogram drogen in slechts drie uur tijd.

De SensiDry-technologie, een technologie van AEG die het programma aanpast in functie van de stof (zijde, wol of outdoorkleding), zorgt ervoor dat het wasgoed zorgvuldig en gelijkmatig gewassen en gedroogd wordt.

Met de warmtepomp kan men niet enkel genieten van uitzonderlijke droogprestaties, maar bespaart men ook tot 40% energie en water bij lage temperaturen (in vergelijking met de droogkasten met condensator van AEG).

3De stoomgenerator AEG Absolute 8000

stoomgenerator AEG Absolute 8000

Naast bovenstaande toestellen ontwikkelde AEG een nieuwe stoomgenerator, de stoomgenerator AEG Absolute 8000. De stoomgenerator beschikt over de PrecisionCare-functie. De programma’s, stoom en temperatuur kunnen worden aangepast aan de stoffen. De soort stof kan worden geselecteerd via een intuïtief touchscreen.

Deze nieuwe stoomgenerator beschikt tevens over een uniek outdoorprogramma dat de waterafstotende eigenschappen van outdoorkleding herstelt.

AEG ontwikkelde in de laatste maanden ook een autodose functie tezamen met de AEG care app die voor een betere en eenvoudige waservaring zorgen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer