Het Omni HD-gamma bestaat uit twee draadloze HD-luidsprekers, de Omni 10 en Omni 20, en een Adapt plug-in waarmee je je huidige stereosysteem kan klaarmaken om het in het Harman Kardon-netwerk opgenomen te worden.

Via de Harman Kardon-app of via Bluetooth kan je muziek van op je telefoon, tablet of streamingservice afspelen. Het systeem ondersteunt hierbij 24-bit/96 kHz-geluid in studiokwaliteit. Beide speakers kan je als losstaande toestellen in je huis gebruiken, maar uiteraard ook als multiroomsysteem.

Harman Kardon Adapt

Adapt

Met de Adapt, de app en jouw wifi-netwerk kan je ook iets oudere apparaten in het systeem opnemen. Harman Kardon heeft met het One Touch Follow Me Audio-principe ook een leuk extraatje in huis: zo volgt de muziek je op het moment dat je in een bepaalde kamer bent en zal het op de speaker in die kamer muziek afspelen.

De Omni 10 en Omni 20 komen eind oktober naar onze markt voor respectievelijk 199 en 299 euro. De Adapt moet 129 euro kosten en mag je op hetzelfde moment in onze winkelrekken verwachten.

Reageer