Wie zijn zomerse kleurtje ook in de winter wil behouden komt al gauw bij de zonnebank of zonnehemel terecht. Daarom heeft Philips een aantal verschillende zonnebanken in zijn gamma.

Bruinen en relaxen

De nieuwe Philips Sun & Relaxmobile HB 975 is een levensgroot en opklapbaar solarium om te bruinen en te relaxen. Daartoe is dit solarium uitgerust met vier krachtige HPA-lampen, om te bruinen, en twee afzonderlijk te bedienen infraroodlampen, zodat u van de ontspannende warmte kunt genieten.

Reden voor de inbouw van de twee types van lampen is het feit dat zonlicht is samengesteld uit verschillende soorten licht. Dit kunnen we mooi waarnemen als we het samengestelde zonlicht door een prisma leiden. Het licht wordt dan in zijn componenten opgesplitst. Zonnewarmte, wat we rechtstreeks voelen op onze huid, komt voort uit de infraroodstralen (IR). De onzichtbare UV-straling doet onze huid bruinen.

Gelijkmatig brandende UV-lampen zorgen ervoor dat je het bruiningsproces kan instellen zoals je wil. De aard en de duur van de zonsessies stelt u in via een afstandsbediening. Deze gebruiksvriendelijke afstandsbediening zorgt ervoor dat alle functies meteen binnen handbereik zijn. Wie enkel wil relaxen en niet bruinen, gebruikt de afzonderlijk te bedienen hittelampen. De hittelampen zijn speciale infrarood lampen die een aangename warmte afgeven.
Bovendien neemt de Sun & Relaxmobile weinig ruimte in: hij is opklapbaar tot een compacte koffer die u gemakkelijk verplaatst en eender waar opbergt. Ook heeft u tijdens het bruinen voldoende bewegingsvrijheid. De afstand van uw lichaam tot de lampen hoeft niet kleiner te zijn dan 65 cm om een optimaal resultaat te bereiken.

Extra bruinen van het gezicht

De nieuwe Philips Sunmobile 971 is het eerste opklapbare HPA-solarium met een geïntegreerde functie voor bruinen van het gezicht, Facial Plus genaamd. Als deze functie wordt ingeschakeld kunt u nog meer UV-straling aanwenden om het gezicht extra te bruinen. Net zoals de Sun & Relaxmobile is hij opklapbaar en daardoor eenvoudig en snel op te bergen. Met de afstandsbediening regelt u alle functies, inclusief Facial Plus.

15% snellere bruining

De opklapbare zonnehemel HB 555 zorgt voor een 15% snellere bruining door gebruik te maken van 10 Cleo Performance S lampen. Doordat deze zonnehemel in de hoogte verstelbaar is, is hij geschikt voor elk type bed. Na gebruik kan u de verrijdbare hemel weer opbergen.

Combi solaria

Voor de gelijktijdige bruining van zowel de voor- als achterzijde van uw lichaam heeft Philips de Combi Solarium HB 557. Net zoals de HB 555 is hij voorzien van Cleo Performance S lampen van 100W – 2 x 10 stuks in dit geval. Vier ventilatoren zorgen voor afkoeling terwijl u ligt te zonnen. Dankzij de licht gebogen vorm van het solarium wordt ook de zijkant van uw lichaam optimaal gebruind.

Er is ook een Combi solarium HB 558 met een HPA facial voor extra bruining van het gezicht. Dit solarium is voorzien van 16 lampen van 100W en 4 lampen van 80W en beschikt over vijf ventilatoren. Bij beide solaria zijn de hemel en het bed elektrisch met mekaar verbonden.

Reageer