Nu de zon regelmatig schijnt is het hoog tijd om het meeste uit je buitenruimte te halen. Met de weer-, wind- en waterdichte producten uit het Niko Hydro outdoor assortiment zijn je veiligheid en comfort de hele dag in stijl gegarandeerd. Zo laad je ’s ochtends je smartphone op je terras op, werk je met een volle batterij op je laptop in je tuinkantoor en geniet je ’s avonds van de ondergaande zon zonder dat je speaker je in de steek laat. Een pluspunt: het moderne en stijlvolle schakelmateriaal is 100% made in Belgium.

Allemaal opgeladen en klaar om te gaan

Wat een heerlijk gevoel om ’s ochtends met de zon op te staan ​​en met een kopje koffie in de ene hand en je smartphone in de andere te genieten van de frisse lucht. Met een volle batterij door het nieuws scrollen op je smartphone wordt je nieuwe dagelijkse ochtendroutine dankzij de Niko Hydro USB-oplader op jouw muur.

Of laad je smartphone op bij de Niko Hydro tuinpaal? Dankzij de tuinpaal heb je overal stroom, ook als er geen muur aanwezig is. Zodat zowel jij als je smartphone de dag vol energie kunnen beginnen!

Gefocust en vol energie voor je werkdag

Werk je graag buiten? Met de Niko Hydro tuinpaal – verkrijgbaar in zwart, grijs en wit – tover je je terras of tuinlounge om tot een heerlijke werkplek. De post kan maximaal drie functies bevatten. Kies bijvoorbeeld voor een stopcontact om je laptop op te laden, een USB-oplader voor je smartphone en een internetverbinding zodat je productief aan de slag kunt. En dankzij het moderne en stijlvolle design Niko Hydro tuinpaal staat mooi in je buitenruimte.

Lunch en e-lax bij het zwembad

Zin in een verfrissende duik tijdens de lunch? U kunt ook de Niko Hydro tuinpaal naast uw zwembad , hetzij met een steker in het gras of met een bodemplaat op een stevige ondergrond. Terwijl je drijft op je reuzenflamingo, die je zojuist met je elektrische pomp bij de tuinpaal hebt opgeblazen, zing je luidkeels mee met de deuntjes op je net opgeladen waterdichte speaker. Sorry buren!

Groen licht voor een volle accu en een prachtige tuin

Mooi weer is het teken dat het tijd is om je buitenruimte summerproof te maken. Werken in de tuin heeft zoveel voordelen, waaronder minder stress en meer plezier. Met elektrisch gereedschap kunt u efficiënter werken en kost het tuinonderhoud minder tijd en moeite. Zo hoef je het verlengsnoer van je grasmaaier, hogedrukreiniger of heggenschaar niet meer naar binnen en naar buiten te sjouwen .

  Breng uw avonden ook buiten door

Na een lange werkdag is het tijd om te ontspannen! Dag laptop, hallo apéro met een heerlijke cocktail, knabbels en vrienden die bij je komen voor de laatste avondzon. Plug die lampen in en je speaker in de paal , want wat is er magischer dan de zon zien ondergaan met een lekker muziekje op de achtergrond? Hoe geweldig!

 

Wat voor weer het ook is, dankzij Niko Hydro hoef je niet in te boeten op veiligheid, comfort of design. Het weer-, water- en windbestendige buitenassortiment omvat een wandcontactdoos, een tuinpaal geschikt voor zachte of harde ondergrond en met tot drie functies, een lichtschakelaar of drukknop (enkel, dubbel of met led), een rolluikschakelaar, een sleutelschakelaar, aansluitingen voor audio, tv, internet en telefoon, een aansluitplaat, een fietslaadstation en oriëntatieverlichting. Het assortiment is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en wit.

 

Reageer