Met de Gear 360 neem je niet zomaar vlakke standaardfoto’s, maar leg je meteen de hele wereld rondom je vast: 360 graden is het nieuwe panorama.

De gewone foto of selfie lijkt steeds meer concurrentie te krijgen van speelsere alternatieven. Een voorbeeld daarvan is de fish-eye foto die je met behulp van opzetlenzen voor je smartphone kan nemen, een ander alternatief is de 360°-foto.

De Gear 360 maakt gebruik van dual fish-eye lenzen, die allebei zijn uitgerust met 15 megapixelsensorsen. Hierdoor krijg je 360°-video’s in resolutie van 3840 x 1920 pixels en foto’s van 30 megapixels.

Je kan ook video’s en foto’s maken met een breedtehoek van 180 graden maken door slechts één zijde van de cameralens te gebruiken.

Gear-360-TripodDe Gear 360 is uitgerust met een statief en is compatibel met verschillende accessoires en mounts die momenteel al op de markt zijn.

Synchroniseer je de Gear 360 met een Samsung-smartphone (de Gear 360 is compatibel met de Galaxy S7, S7 Edge, S6+, S6 Edge en de S6), dan kan je in real-time gaan bekijken wat je aan het opnemen bent. Jouw filmpjes en foto’s kan je vervolgens meteen gaan delen op sociale media en op Google Street View.

En heb je een Gear VR in huis, kan je de VR-bril gebruiken om jouw content in virtual reality te bekijken.

De Gear 360 heeft een adviesprijs van 349 euro.

Klik hier om producten in te laden

Klik hier om producten in te laden

Reageer