Met drie nieuwe seniorentelefoons breidt Emporia zijn gamma verder uit. Hoofdzaak is het combineren van een gemakkelijke bediening enerzijds en meer moderne functies anderzijds.

Emporia is al een hele poos een van de grote namen op het vlak van seniorentelefoons. Op IFA stelde de fabrikant drie nieuwe telefoons voor die senioren altijd bereikbaar moeten maken.

De emporiaSELECT moet een voltreffer worden op functionaliteit, gebruiksgemak en design. Het toestel komt met extragrote verlichte toetsen, een 2,4 inch display, compatibiliteit met HAC M4/T4 gehoorhulp, drie toetsen voor speed dial, een noodbelfunctie en een extra sterk trillend alarm.

Opvallend is ook de aparte ON/OFF-knop, iets wat je bij andere fabrikanten niet snel terugvindt. Hiermee wil emporia voor een meer overzichtelijke bediening zorgen en alles zo eenvoudig mogelijk houden.

Ook de batterij kreeg een boost en houdt het nu tot maar liefst 280 uur in standby uit. Ook een 2 megapixelcamera is voorzien, net als een SD-slot tot 8 GB, Bluetooth 3.0 en een geïntegreerde led-zaklamp.

De TELME X200 moet het meest elegante toestel zijn van de nieuwe lijn, versterkt door een compact design. Het toestel kan je zien als een basistoestel, dat zich richt op eerste gebruikers van een mobiele telefoon en de meer prijsbewuste consument.

Uiteraard zijn op de TELME X200 ook een noodknop, drie sneltoetsen, een 2,4 inch hoofdscherm, Bluetooth 3.0 en een led-zaklamp.

Met de TELME T200 pakt emporia het klassieker aan. Het apparaat biedt een simpele menu-navigatie, een dun design, grote knoppen, een VGA-camera en een noodtoets.

De drie toestellen zijn vanaf oktober verkrijgbaar.

Reageer