Babyliss Duo epilator

Gladde, zijdezachte benen voor haar en een fris geschoren baard of kapsel voor hem? Babyliss doet het in uiterste precisie en zorgt voor een snelle en pijnloze scheerbeurt!

Babyliss Duo epilator

De Wet & Dry epilator wordt na drie jaar research opnieuw gelanceerd. Diens kracht zit in een onmiddellijk resultaat: dankzij de Duo technologie ben je snel klaar met epileren en profiteer je wekenlang van het mooie weer met gladde benen.

Duo is een toestel dat efficiënt onder de douche gebruikt wordt: aangezien het warme water de poriën doet openstaan, verwijder je makkelijker en minder pijnlijk de haartjes.

Het zijn 60 pincetjes in V-vorm die een maximum aantal haartjes uittrekken, óók die van 0,5 mm lang! Daarbij bevorderen ook de twee in tegenovergestelde richting roterende koppen een optimaal resultaat: ze trekken namelijk de huid goed strak en kunnen zo efficiënter alle haartjes bereiken.

Een andere vernieuwende technologie, is de flexibele kop. Deze volgt perfect de vormen van jouw lichaam waaronder ook de intieme zone en oksels. Met een goede grip ga je telkens vlot aan de slag!

Het Duo assortiment bestaat uit 4 verschillende modellen van 79 tot 120 euro.

Babyliss Pro 45 Intensive hoofd- en baardtondeuse

Babyliss bevindt zich tevens in een enthousiaste WK spirit! Daarom ontwikkelen zij bovenstaande tondeuse in vuurrode Rode Duivels uitvoering met luxueuze opbergkit en zomerpetje in de Belgische driekleur.

Babyliss Pro 45 epilator

Mannen krijgen met dit Babyliss ontwerp telkens een slimme en snelle knipbeurt. De Pro 45 Intensive tondeuse bereikt immers telkens een optimaal resultaat, zélfs bij stug of dik haar. Met andere woorden ga je dagelijks de deur uit met een frisse look!

Laad je toestel volledig op en ga vervolgens 75 minuten draadloos gaan scheren. De baard of het hoofd kunnen met een extreme precisie geschoren worden dankzij 50 verschillende lengtes en 10 opzetstukken.

Extraatjes zijn er in de vorm van een opzetstuk voor de baard en 2 stukken voor de zone rond de oren. Het WK-pakket kost 90 euro.

Reageer