Panasonic Etherea

De Etherea-lijn van Panasonic, die door Airwell verdeeld wordt en een iF Product Design Award won, moet tegelijk een groene en een efficiënte werking bieden. Het nieuwe Econavi-systeem zorgt via een combinatie van sensor- en controleprogrammatechnologie voor het opsporen van energieverspilling om die met 35% te verminderen.

Het apparaat zal via het Econavi-systeem immers detecteren waar in de kamer je je precies bevindt en aan de hand van die informatie de richting van de luchtstroom aanpassen. Het systeem past bovendien het koelvermogen aan op je dagelijkse activiteiten. Geef je een feestje en is er meer volk dan gewoonlijk in de kamer, zal de Etherea ook het koelvermogen aanpassen. Speciale detectoren leggen ook vast wanneer er niemand in de kamer is en zal het koelvermogen verminderen. Een zonlichtdetector past het koelvermogen bovendien aan op de lichtintensiteit.

Met de Etherea-lijn hou je ook de lucht in je kamer schoon dankzij de Nanoe-G-techniek. Deze nanotechnologie zuivert de lucht en verwijdert de fijne deeltjes. Het werkt effectief tegen bacteriën, virussen en schimmels en verwijdert 99% van alle bacteriën en vuiligheden in de lucht. Bovendien neutraliseert het systeem geurtjes.

De Etherea-apparaten kan je ook via een app bedienen via je Android- of iOS-toestel voor smartphones en tablets of via pc.

Reageer