Jouw domoticasysteem op een overzichtelijke manier in een app gegoten: dat is wat iRidium biedt. Het softwareprogramma moet jouw installatie visueel aantrekkelijker en overzichtelijker maken.

Domintell gaat sinds dit jaar een samenwerking aan met iRidium, een softwarematige manier om meer uit je domoticasysteem te halen. iRidium is een programma voor installateurs en system integrators waarmee projecten van verschillende protocollen, waaronder Domintell, gemakkelijker gevisualiseerd kunnen worden.

iRidium kan gebruikt worden op verschillende (mobiele) apparaten en is verkrijgbaar voor iOS, OS X, Windows en Android. Om je Domintell-project op je toestel te bekijken, moet je de iRidium GUI Editor en de Transfer op je pc installeren en de iRidium App op je mobiel toestel downloaden. Daarna kan je je eigen interface ontwerpen of een van de kant en klare ontwerpen uitkiezen en aanpassen. Vervolgens kan je je project met iRidium Transfer uploaden naar de app via internet of een wifi-verbinding.

iRidium brengt niet enkel meer visualisatiemogelijkheden naar je domotica, maar biedt ook andere voordelen. Zoals de twee weg-communicatie, waarmee je niet alleen commando’s kan uitsturen maar ook data ontvangt en kan analyseren. Met iRidium Script kan je dan weer complexe taken automatiserenn, terwijl je via Macro’s een verzameling van verschillende commando’s met aanpasbare vertraging creëren. iRidium ondersteunt ook alle merken en types IP-camera’s: zowel met het MJPEG- als het H.264-protocol.

Meer informatie over het systeem en hoe het werkt vind je hier.

Klik hier om producten in te laden

Reageer