Denon HEOS 1

Met twee nieuwe toestellen wil Denon het streaminggebeuren een kwaliteitsinjectie geven. De HEOS 1 (Go Pack) moet een betaalbare, robuuste en vooral hoogwaardige streamer worden.

Denon staat vooral gekend om zijn kwalitatieve versterkers, maar spitst zich de laatste jaren steeds meer toe op streaming en multiroom. De HEOS 1 wordt de kleinste speaker van de fabrikant.

Klik hier om producten in te laden

De HEOS 1-speaker wordt naar voren geschoven als luidspreker die je zowel binnen als buitenshuis kunt gebruiken. Het is de kleinste en meest betaalbare variant binnen de HEOS-serie, maar moet toch een kwalitatief geluid brengen. Koppel je twee speakers aan mekaar, dan krijg je een stereogeluid. Bovendien is het toestel vochtbestendig.

De bijgeleverde HEOS 1 Go Pack is een accessoirepack dat bestaat uit een oplaadbare batterij, een rubberen afdichting voor de poorten en een Bluetooth USB-adapter.

Klik hier om producten in te laden

De HEOS 1 moet met de oplaadbare batterij zo’n zes uur muziek opleveren. De speaker op zich is vochtbestendig, maar in combinatie met de rubberen afdichting, door Denon Splashguard genoemd, krijgt het toestel een IPX4-rating en kan je het zelfs in de regen of in de buurt van een zwembad gaan gebruiken.

Met de Bluetooth-USB-adapter kan je dan weer altijd via Bluetooth jouw muziek naar een HEOS 1-speaker streamen. Bevind je je binnen een wifi-netwerk, kan je die muziek dan ook nog eens gaan delen met andere HEOS-apparaten om een echte multiroom te creëren.

De HEOS 1 heeft een adviesprijs van 249 euro, de Go Pack is de jouwe voor 99 euro.

Reageer