Denon Envaya Mini

De compacte audiostreamer is slanker, kleurrijker en is bovendien waterbestendig. De Envaya Mini moet zo’n 99 euro kosten.

Afgelopen zomer lanceerde Denon de Envaya, een meer dan degelijke maar iets te omslachtige audiostreamer. Onze bevindingen van het toestel kan je nog eens nalezen in onze test.

Dit keer pakt de fabrikant het iets compacter aan en stelt het de Envaya Mini voor, een kleinere versie van het originele apparaat en bovendien ook waterbestendig. Het toestel komt nog steeds met de ruisonderdrukkende eigenschappen die tijdens telefoongesprekken heel goed van pas komen. Je kan de speaker immers ook gebruiken als luidspreker van je smartphone en oproepen beantwoorden.

De geluidskwaliteit wordt gewaarborgd door de dual 40 mm full-range drivers en de 40×83 mm passieve radiator. Net als de originele Envaya ondersteunt ook dit toestel apt-x-Bluetooth voor een betere geluidsweergave. Ook NFC is voorzien. Denon gaat er prat op dat ook deze streamer gebruikt kan worden als luidspreker bij je games of films.

Neem je jouw speaker graag mee naar het strand of in de badkamer, is het goed om weten dat de Envaya Mini waterbestendig is. Bovendien krijg je er ook een draagtas bij, zodat je het toestel gemakkelijk kan meenemen. De ingebouwde batterij moet zo’n tien uur luisterplezier opleveren.

De Envaya Mini komt in een blauw of oranje afwerking en moet medio december in de winkel liggen. De adviesprijs van het toestel bedraagt 99 euro.

Reageer