Vervaardigd met 50% gerecycled plastic voor gezellig, zorgzaam comfort dat tegelijkertijd zorg draagt voor de planeet. Een zachte gloed van delicate warmte creëert het ideale comfort, onafhankelijk van de temperatuur en dimensie van de kamer waarin je je bevindt, met 5,5 keer lager energieverbruik* (*in vergelijking met een traditionele ventilatorkachel van de HFX60-HFX65-serie).

Capsule Fit

Creëer een ideaal microklimaat voor je persoonlijke ruimte. Krachtig en flexibel, met horizontale of verticale posities. Je kan het gemakkelijk in elke hoek van je huis plaatsen.

Capsule Desk

Hul jezelf in delicate warmte aan uw bureau. De precieze combinatie van het speciale ontwerp van het luchtrooster en de eenvoudige aanpassing van de verdeling van de luchtstroom creëert het perfecte microklimaat voor gebruik op korte afstand.

Capsule Hobby

Een krachtige verwarming voor maximale warmte terwijl je geniet van je favoriete bezigheden. Dankzij de twee verschillende stroominstellingen en de mogelijkheid om de luchtstroom te richten, is het gemakkelijk om je Capsule verwarming aan te passen naar je persoonlijke voorkeur.

Capsule

Creëer precies de juiste warmte, en zonder energie te verspillen, dankzij de keramische technologie die zichzelf reguleert, afhankelijk van de temperatuur in de kamer.

Klik hier om producten in te laden

Reageer