Bij de term ‘smart home’ denkt de gemiddelde consument al snel aan ingrijpende installaties die hun hele woning in beslag nemen. Je kan het echter ook op een kleiner plan aanpakken met de Smartbox+ van DuoTecno.

De Smartbox+ van Duotecno is een compacte module die een waaier aan mogelijkheden biedt aan een zeer scherpe prijs. Met de Smartbox+ kan je 12 lichtkringen sturen, waarvan er 4 dimbaar zijn en zijn er 16 ingangen voorzien voor drukknoppen of bewegingsdetectoren. Daarnaast is er de mogelijkheid om 1 rolluik, screen of poort te sturen en kunnen ook 2 temperatuursensoren aangesloten worden.

Verder is de eenvoudig te installeren box op DIN-rail uitgerust met een TCP/IP netwerkinterface wat het mogelijk maakt om met 5 toestellen, zoals smartphones en tablets, verbinding te maken met het systeem. Bovendien is het perfect mogelijk om jouw project verder naar wens uit te breiden door twee Smartboxen te combineren en eventueel aan te vullen, mits toevoeging van een voeding, met andere producten uit het brede assortiment van Duotecno.

De Smartbox+ is dus het ideale basispakket van domotica voor groot comfort aan een kleine prijs.

Meer info over de Smartbox+ vind je hier.

Reageer