Dali Katch draagbare luidspreker

De Katch is de eerste draagbare Bluetooth-luidspreker van het Deense merk Dali. Uniek design gekoppeld aan geavanceerde digitale technologie, laten de Denen ons weten.

Chique design

Hoewel details nog schaars zijn, lijkt het design opvallend luxueus met een lederen draagriem en afwerking in aluminium met leuke kleuren als Dark Shadow, Cloud Grey en Green Moss.

Het geluid

Om een degelijk geluid te produceren maakt Dali gebruik van een Klasse D-versterker die 2 x 18W vermogen produceert, dat wordt verdeeld over twee soft-dome tweeters van 21mm en twee woofers van 90mm.

Omdat de plaats van de speaker een effect heeft op de muziekweergave, voorziet Dali twee profielen: eentje waarbij de Katch vrij staat en een tweede voor als de speaker in de nabijheid van een wand wordt geplaatst.

Connectiviteit

De Dali Katch maakt gebruik van Bluetooth 4.0 aptX en NFC om een draadloze verbinding op te zetten. Qua fysieke aansluitingen  treffen we een mini-jack ingang en een USB-poort aan. Die laatste wordt gebruikt voor het opladen of bijvoorbeeld het aansluiten van een Chromecast Audio dongel. Twee uur opladen staat gelijk aan 24 uur autonomie.

De Dali Katch zou verkrijgbaar zijn vanaf 1 oktober 2016 voor een richtprijs van € 400.

Klik hier om producten in te laden

Reageer