dali opticon luidsprekers

Audiofabrikant Dali heeft met de Opticon-serie een nieuwe topreeks klaar die jouw muziek naar een nieuwe hoogte moet brengen.

Opticon bestaat uit zeven speakers, waarvan de Opticon 8 het topmodel is. Deze vloerstaander biedt twee 8 inch low-loss Wood Fibre-woofers voor een diepe bas, aangevuld met een 6,5 inch Wood Fibre-woofer voor de middentonen en een Hybrid Tweeter voor hoge tonen. Samengevat: de Opticon 8 is uitgerust om over alle toonaarden een knappe kwaliteit te bieden.

Een trapje lager staat de Opticon 6, die uitgerust is met twee 6,5 inch Wood Fibre-woofers en de Ribbon Tweeter. De Opticon 5 biedt dan weer dezelfde specificaties, maar doet het met één 6,5 inch woofer in plaats van twee.

Deze drie speakers zijn grote vloerstaanders, maar Dali voorziet ook kleinere, compacte luidsprekers met Opticon 2, Opticon 1, Opticon Vokal en Opticon LCR.

Opticon 2 kreeg ook een 6,5 inch woofer mee, aangevuld met een 28 mm soft dome tweeter voor de hoge tonen. Opticon 1 is dan weer ideaal voor gebruik net aan de muur of zelfs aan de muur gehangen en verzorgd het geluid door middel van een 4 3/4 inch low-loss Wood Fibre Woofer en een 26 mm ultra-light Soft Dome Tweeter.

De Opticon Vokal is een centerspeaker die zich vooral richt op het stemmenwerk. In een home cinema-opstelling is een centerspeaker heel belangrijk en dus verzorgt Dali de opbouw: een 6,5 inch low-loss Wood Fibre Woofer een Hybrid Tweeter en een front-facing baspoort vullen elkaar naadloos aan.

Met de Opticon LCR-speakers, ten slotte, biedt Dali ook een compacte ophangreeks aan. Ook deze toestellen krijgen een 6,5 inch low loss Wood Fibre Woofer mee, een Hybrid Tweeter die je horizontaal of verticaal kan zetten, en een baspoort aan de achterzijde.

Klik hier om producten in te laden

Reageer