Multiroom is hot en ook Harman Kardon blijft op het principe voortbouwen. Eerder lanceerde het merk al de Omni HD-speakers, nu zet het daar een plusje achter en stelt het Omni HD+ voor.

De serie bestaat uit de Omni 10+, de Omni20+, de Omni 50+, de OmniBar+ en de Adapt+. Daarmee bestaat het systeem uit drie luidsprekers, een soundbar en een add-on om ook oudere toestellen in het geheel te kunnen opnemen.

Elke speaker ondersteunt hi-res audio streaming aan 24-bit/192 kHz-kwaliteit. Via een controller app kan je nummers uit Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Tidal of Google Cast streamen.

Door Omni+-speakers te connecteren met de OmniBar+, kan je een 3.1- of 5.1-systeem opstellen om het geluid van jouw televisie te verbeteren. Naast Bluetooth en wifi krijgt het systeem ook een ethernet- en aux-poort mee. De Omni 50+ is bovendien spatwaterbestendig.

Europese prijzen zijn er nog niet, maar in de States betaal je 249 dollar voor de Omni 10+, 349 dollar voor de Omni 20+, 499 dollar voor de Omni 50+, 999 dollar voor de OmniBar + en 199 dollar voor de Adapt+. De toestellen moeten deze zomer in de winkels liggen.

 

 

Reageer