Cellularline Bluetooth hoofdtelefoon

Nieuwe producten zoals hoofdtelefoons en draadloze speakers moeten de muziekbeleving via een smartphone naar een hoger niveau tillen.

Een charmeoffensief van niet minder dan 70 producten moet muziekliefhebbers overtuigen om in het Cellularline-verhaal te stappen. Ze zijn allen op maat gemaakt voor de smartphone.

Blikvanger in de line-up is Alpha, een draadloze hoofdtelefoon met Bluetooth en actieve ruisonderdrukking voor een prijskaartje van net geen 100 euro. De 40mm driver zorgt voor een hoge geluidskwaliteit en een omvattende en heldere luisterervaring: kristalheldere hoge tonen en lage tonen zonder ruis.

 

De Rhythm is een in-ear hoofdtelefoon die dankzij de Dual-Driver technologie een storingsvrij en kristalhelder geluid bij hoge frequenties en diepe en sterke lage tonen weergeeft. Het product heeft twee drivers: 100 mm voor lage frequenties (Main Driver) en 6 mm voor gemiddelde/hoge frequenties (Sub Driver). Voor 30 euro is ook een microfoon en bediening op het snoer van de partij.

Een derde product is de Bluetooth-luidspreker Sparkle die slechts 40 euro kost. Hij biedt een rijk, helder, stevig en ruisvrij geluid, zelfs bij maximaal volume. Bovendien kan je met de Clear Definition Speakerphone telefoneren met een uitstekende geluidskwaliteit. Een praktische clip houdt de speaker steeds bij jou.

Reageer