Met een 40x optische zoom, verborgen in een handig zakformaat, schuift Canon de PowerShot SX720 naar voren als de ideale reiscamera.

Elk jaar opnieuw blijkt het een afweging: neem je de compacte camera mee op reis of kies je voor beeldkwaliteit? Canon wil de twee eigenschappen samengieten in de SX720.

Serieuze zoom

Het toestel komt alvast met een 40x optische zoom, waardoor je heel dicht op onderwerpen veraf kan inzoomen, en dit zonder kwaliteitsverlies. Met 80x ZoomPlus ga je zelfs nog een stapje verder.

Je kan niet alleen gaan inzoomen, maar dankzij de 24mm-groothoeklens leg je ook brede landschapsfoto’s gemakkelijk vast op de gevoelige plaat.

canon-powershot-sx720hs-black-2Stabiel beeld

Bovendien verkrijg je dankzij de Optical Image Stabilizer (OIS) altijd stabiele, scherpe foto’s. De OIS past zich namelijk automatisch aan de scène aan, waardoor je ook bij een grote zoom knappe foto’s krijgt.

Ook in de filmmodus krijg je extra stabiele opnamen dankzij de Advanced Dynamic IS, terwijl Auto Level voor een perfecte horizon zorgt. De filmpjes bij zonsondergang worden nu nog mooier!

Sharing is caring

Natuurlijk wil je die foto’s en filmpjes ook gaan delen met jouw vrienden, en dat kan je dankzij de ondersteuning voor wifi en NFC en via de Canon Camera Connect App.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer