Dat Braun een referentie is op vlak van ontharing wordt nogmaals bewezen door hun nieuwste ontharingssysteem. De Silk-Expert IPL combineert de langdurige ontharing van de wax of epilator met de pijnloze ervaring van het scheren.

Kortom: een betrouwbare en snelle ontharingsmethode aangepast aan je huid én in het comfort van je eigen huis. Zijdezachte oksels en benen in slechts een mum van tijd, net op tijd voor de zomer!

Unieke Intense Pulsed Light Technologie

Het nieuwe IPL of ‘Intense Pulsed Light’ ontharingssysteem onthaart de gevoelige huid op een veilige, precieze en onschadelijke manier door intense lichtimpulsen. Deze zijn geschikt voor grotere zones op het lichaam, maar ook voor kleine sensibele plekjes op het gelaat.

Deze lichtflitsen verwarmen de wortel van de haren in het haarzakje en garanderen een permanent uitvallen van de haartjes. Deze lichtimpulsen herkennen het beste donkere pigmenten uit de haren, met een groter effect op donkere haartjes als gevolg.

Dames met donkerblond tot zwart haar – gekleurd of naturel – behalen dus het beste resultaat met de Braun Silk-Expert IPL.

Intelligente SensoAdapt huidteintsensor

Braun draagt veiligheid hoog in het vaandel. Daarom werd de revolutionaire SensoAdapt sensor ontwikkeld die de teint van de huid registreert. Deze leest tot 80 keer per seconde de huidskleur tijdens de behandeling af.

Aan de hand van deze analyse past het ingenieuze systeem de lichtintensiteit van de flitsen aan. Zo wordt de behandeling met de Silk-Expert IPL à la minute aan je huid aangepast. Dit is tot op heden de meest snelle en precieze methode.

Aangepast aan elke huidzone

De Silk-Expert IPL is volledig geadapteerd aan onze wensen, dat bewijst de innovatieve technologie waarbij één arm of been volledig kan behandeld worden in slechts 8 minuten. Dankzij de geminimaliseerde rusttijd van minder dan 2 seconden tussen twee lichtflitsen, is het mogelijk om de volledige ontharingstijd tot een minimum te herleiden.

Daarnaast is het toestel voorzien van een glijmodus en een precisiemodus. In glijmodus gebruik je de Braun Silk-Expert IPL tegen de huid aan, waardoor de flitsen elkaar sneller opvolgen en minder plekjes overslaan. De precisiemodus schakelt het toestel in een lichtere stand, aangepast aan gevoelige of moeilijk te bereiken zones zoals oksels of de bikinilijn. Hierbij detecteert het toestel de teint even snel en precies, maar flitst het toestel op een lager energieniveau.

Een epilator voor iedere vrouw

Elke vrouw kan zonder opleiding of ervaring met de Silk-Expert IPL aan de slag. Het apparaat is compact, ergonomisch en voorzien van een handige grip en een fijn design. De geïntegreerde elektriciteitskabel zorgt ervoor dat het toestel steeds klaar staat en zonder onderbreking kan worden gebruikt. Geen gel, geen reservelampjes.

De Braun Silk-Expert IPL werd ontworpen om maar liefst 120.000 flashes te produceren – dit komt overeen met zo’n 14 jaar gebruik op benen, oksels en bikinilijn. De ideale oplossing voor de actieve vrouw!

Klik hier om producten in te laden

Reageer