Geen betere manier om sfeer te creëren dan met een streepje muziek, dat weten ze ook bij Bose. Met drie blikvangers, uiteraard in het rood, stelt de fabrikant alles in het werk om jouw valentijn op muzikaal vlak alvast te doen slagen.

bose-soundlink-color

Bose pakt meteen uit met zijn nieuwste toevoeging aan het mobiel audiogamma: de SoundLink Colour. Deze handige audiostreamer brengt een knap geluid, ondanks zijn compacte vormgeving. Dit kan je trouwens nog eens in onze test nalezen.

Het apparaat komt onder meer in een frisse rode kleur en bovendien krijg je er nog een gratis proefabonnement op Deezer Premium+ bij en 50% korting op een jaarabonnement. Jouw smartphone koppelen via Bluetooth gebeurt gemakkelijk en snel, zodat je meteen kan beginnen luisteren.

Met zijn adviesprijs van 139,95 euro is de SoundLink Colour meteen ook de goedkoopste audiostreamer van Bose en ideaal als valentijnscadeau.

soundlink-mini-red

Ook de SoundLink Mini hoort thuis in het lijstje valentijntips van Bose. De speaker dateert al van twee jaar geleden, maar is nog steeds zowat het beste geluid wat we uit zo’n kleine speaker hebben gehoord. De SoundLink Mini kan je bovendien gaan personaliseren aan de hand van covertjes, waaronder uiteraard ook een rode versie. Ook hier krijg je een Deezer Premium+-proefabonnement gratis en een jaarabonnement aan de halve prijs. De SoundLink Mini kost 199,95 euro.

soundtrue-red
Met de SoundTrue-hoofdtelefoons kan je kiezen om jouw favoriete muziek voor jezelf te houden of net samen te gaan beluisteren met jouw partner. De in-ear headphone komt met StayHear-oordopjes voor een betere fit en meer comfort bij het dragen. Dankzij de in-line microfoon en afstandsbediening (optioneel voor zowel Apple- als Samsung Galaxy-apparaten) kan je snel oproepen van je smartphone gaan beantwoorden.

De SoundTrue-koptelefoon is verkrijgbaar in het rood en komt met een draagetui met rode afwerking om volledig in de valentijnsfeer te blijven. De SoundTrue zonder ingebouwde microfoon kost 99,95 euro, met oproepopties 129,95 euro.

Reageer