Bose SoundTouch Wi-Fi Music Systems
Met de SoundTouch Wi-Fi Music Systems wil de audiospecialist draadloos muziek streamen door het hele huis gemakkelijker maken. Met één druk op de knop moet de Bose-kwaliteit in elke kamer te horen zijn.
[gap]

“Wij geloven dat de SoundTouch Systems de manier van thuis naar muziek luisteren zal veranderen, net zoals Bluetooth-speakers dat deden voor muziek onderweg”, zo zegt Phil Hess, vicepresident van Bose Home Entertainment. Een zelfzekere uitspraak, waarmee het bedrijf meteen het vertrouwen in de toestellenreeks uitdrukt.

Drie apparaten

De SoundTouch Wi-Fi Systems bestaat uit drie verschillende luidsprekertypes, die je naargelang de noden in verschillende kamers kan plaatsen. De SoundTouch 30 is de grootste van de drie en meet 25,4 cm hoog, 43,2 cm beed en 17,8 cm diep. Het systeem gebruikt de waveguide-luidsprekertechnologie en een woofer voor diep, rijk geluid. Daardoor kan je het apparaat als voornaamste audiosysteem in je huis gebruiken.De SoundTouch 20 is iets compacter (17,8 cm hoog, 30,5 cm breed en 10,2 cm diep), maar moet nog steeds een natuurlijk en kamervullend geluid produceren. Dit apparaat kan je gemakkelijk overal in huis neerzetten.

[gap]

Het meest mobiele toestel is de SoundTouch Portable. Het combineert een rijk en vol geluid met een oplaadbare lithium-ionaccu in een luidspreker die amper groter is dan een boek: 15,2 cm hoog, 25,4 cm breed en minder dan 7,6 cm diep. Dit apparaat kan je uiteraard heel gemakkelijk in en om het huis met je meenemen.

Bose SoundTouch Wi-Fi Music Systems

Draadloos

Al deze toestellen kunnen draadloos met elkaar verbonden worden via wifi. Zo kan je je eigen muziek, internetradio en muziekdiensten draadloos naar elk apparaat streamen. Bovendien heb je ook toegang tot de internetradio Pandora, maar ook muziekdiensten als Deezer en iHeartRadio worden op regelmatige basis toegevoegd.
[quote font=”0″ font_style=”italic” bcolor=”#f10107″ arrow=”yes” align=”right”]“Wij geloven dat de SoundTouch Systems de manier van thuis naar muziek luisteren zal veranderen, net zoals Bluetooth-speakers dat deden voor muziek onderweg”[/quote]
Later dit jaar worden ook nieuwe apparaten binnen deze lijn gelanceerd. Zo wordt het Wave Music System uitgebracht in een SoundTouch-variant voor in de slaapkamer of de keuken. Bose laat ook al weten begin volgend jaar twee Jewel Cube-luidsprekers, een Acoustimass-module, een SoundTouch Stereo JC Wi-Fi Music System en een SoundTouch-variant van het Lifestyle Home Entertainment System en het Video Wave Entertainment System te introduceren. Het lijkt Bose dan ook menens in de strijd om multiroom-oplossingen, een markt die nu vooral door Sonos gedomineerd wordt.

Presets

Bose maakt bij de toestellen gebruik van voorkeurknoppen. Er zitten zes presets in het systeem zelf of op de afstandsbediening, die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met een internetradiostation, muziekkanaal of opgeslagen afspeellijst. Eens je een preset geselecteerd hebt, moet je met één druk op de knop muziek kunnen afspelen.Via de Bose SoundTouch-app (voor Android, iOS, Mac OS en Windows) kan je de toestellen uitgebreid bedienen via computer, smartphone of tablet. Daarnaast brengt Bose ook de SoundTouch-controller uit, waarmee je alle SoundTouch-systemen kan bedienen. Ook AirPlay wordt ondersteund.
[gap]De systemen zijn vanaf 11 oktober in de Bose Stores te verkrijgen, vlak daarna volgen de Belgische Bose-dealers.[gap]
SoundTouch 30 < € 699,95
SoundTouch 20 < € 399,95
SoundTouch Portable < € 399,95

Reageer