TP Vision heeft aangekondigd dat de Apple TV app, inclusief Apple TV+, vanaf nu beschikbaar is op Philips Android televisies. Zo krijgen consumenten met een compatibele Philips Android TV gemakkelijk toegang tot Apple TV+, Apple TV kanalen, direct via hun Smart TV homepage².

De Apple TV app beschikt over Apple TV+, de abonnementdienst van Apple die bekroonde eigen programma’s, films en documentaires aanbiedt. Abonnees kunnen genieten van heel wat Apple Originals, waaronder series als Ted Lasso, The Morning Show, For All Mankind en Servant, en films als Greyhound, Palmer en Wolfwalkers.

Eigenaars van een nieuw gekochte Philips Android televisie van modeljaar 2021 vinden de Apple TV-app voorgeïnstalleerd op hun Smart TV-startscherm. Consumenten met een oudere Philips Android TV (die draait op Android TV 8 of hoger) kunnen de Apple TV-app toevoegen aan de favorietenlijst van hun televisie via de Google Play™ winkel. De Apple TV-app is ook te vinden in de Philips Collection-app.

Alle Philips Android televisies zijn compatibel met Dolby Vision™ en Dolby Atmos™. Samen met de unieke Philips Ambilight-functie – waarbij de LED-verlichting aan de achterkant van het toestel een gekleurd lichtspektakel projecteert dat precies past bij het beeld op het scherm – zorgt dit voor Apple TV+ content met een ware bioscoopervaring.

 

¹ De Apple TV-app is beschikbaar in meer dan 100 landen. Sommige functies zijn niet in alle regio’s of talen beschikbaar. Sommige modellen van Philips Android TV zijn mogelijk niet in alle regio’s beschikbaar. Ga naar www.philips.com/tv om te zien welke TV’s in uw regio beschikbaar zijn.

² Beschikbaar op alle Philips Android televisies met het Android TV 8-besturingssysteem of hoger. Een software-update kan nodig zijn.

³ Klanten kunnen zich abonneren op Apple TV+ via de Apple TV-app op Philips Android televisies, een Apple-apparaat of via tv.apple.com voor €4,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. Het abonnement wordt automatisch verlengd tot opzegging. Beperkingen en andere voorwaarden zijn van toepassing.

Reageer