Apple iPhone 11

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR, en daardoor wellicht de goedkoopste van de nieuwe lichting smartphones voor het komende jaar.

Net zoals zijn voorganger heeft de iPhone 11 een 6.1-inch scherm en is het design zo goed als onveranderd. Er komen wel nieuwe kleurtjes: paars, wit, groen, geel, zwart en rood.

De grootste verandering zien we bij de camera achterop de iPhone 11. Op de iPhone XR ging het om één enkele 12 megapixel camera met groothoeklens. Nu zijn er twee lenzen aanwezig, waaronder een extra 13mm ultragroothoeklens van 12 megapixel.

Tijdens de presentatie op het Apple Special Event benadrukte het merk de mogelijkheden van de camera met onder andere een nieuwe nachtmodus. Die moet foto’s tijdens de avonduren en ‘s nachts er een stuk beter doen uitzien.

Tijdens het filmen kan je wisselen tussen beide lenzen en is er ondersteuning voor opnames in 4K met 60fps, slow-motion, timelapse of een hoger dynamisch bereik.

Ook de selfiecamera krijgt een upgrade naar een 12 megapixel groothoeklens en kan eveneens overweg met opnames in 4K/60fps.

De iPhone 11 draait op een nieuwe processor van Apple, de A13 Bionic.

De Apple iPhone 11 is verkrijgbaar vanaf 20 september. Pre-orderen kan vanaf 13 september 14u. Prijzen starten vanaf 809 euro voor de 64GB-versie. De modellen met 128GB kosten 859 euro. Die met 256GB gaan over de toonbank voor 979 euro.

Reageer