Een eenvoudigere installatie en een nieuwe look moeten de populaire CM-speakers van APart een nieuw elan geven.

De CM-lijn bestaat al sinds de jaren ’90 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de go-to oplossingen binnen de installatiemarkt. De idee achter de speakers is altijd dezelfde gebleven: een minimalistisch design, gekoppeld aan knappe geluidsprestaties.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat APart niet durft te vernieuwen en uiteraard gaan ook de CM-luidsprekers mee met hun tijd. En dit jaar betekent dat extra gebruiksgemak voor de installateur en de gebruiker.

Nieuwe APart Quick Fix-connector (70 – 100V)

Dankzij push terminals moet de installatie van de speakers nog gemakkelijker worden. Die bieden toegangen voor in- en uit-luidsprekerkabels tot 2,5 mm, waardoor je geen nood meer hebt aan verdeeldozen en je tijd uitspaart bij de installatie.

Transfo stickers

Door het gebruik van duidelijke kleuren op de transformator zie je in één oogopslag welke aftakking je zal gebruiken.

Nieuwe APart Quick-Fix Connector (lage weerstand)

Ook hier komen de push-terminals terug en krijg je gemakkelijke aansluitingen voor lage weerstand. Opnieuw is er ondersteuning voor inkomende en uitgaande speakerkabels tot 2,5 mm.

CM Grille, met verwijderbaar logo

Het nieuw ontworpen luidsprekerrooster komt nu ook met een geïntegreerd APart-logo, dat je indien gewenst kan verwijderen. Soms zit het hem in de details.

Stick to your guns

Natuurlijk vernieuwt APart zonder zijn specifieke kenmerken uit het oog te verliezen. Het redesign werd gedaan volgens de APart-identiteit, dus met blauwe klemmen en productstickers, een APart-transfo en -frame.

Klik hier om producten in te laden

Reageer