Acer Aspire R13

De R13 uit de Aspire-reeks van Acer valt vooral op door z’n dubbel scharnier, waardoor je het toestel in verschillende posities kan gaan gebruiken.

De laatste jaren kreeg de laptopmarkt door de komst van tablets en ultrabooks heel wat klappen te verwerken. Fabrikanten als Acer kwamen echter nogal snel met een creatieve oplossing waarbij toestellen noch het een, noch het ander zijn. De Aspire R13 bouwt verder op die evolutie.

Het apparaat komt met het ZL Aero-scharnier, waardoor je het scherm 180 graden kan draaien en je het toestel op zes verschillende manieren kan gaan gebruiken. Naast de gekende ‘normale’ modus, de tabletmodus en de laptopmodus verkrijg je zo ook een ZL-modus waarbij je het scherm dichterbij kan plaatsen om gemakkelijker tekst te lezen, een Tent-modus voor gebruik op een kleine oppervlakte of de Display-modus om gemakkelijk foto’s en video’s met anderen te bekijken of om te gamen.

Bij de R13 kan je kiezen tussen verschillende configuraties: een Full HD-scherm (1920 x 1080 pixels) of ‘super high-resolutie’-scherm (2560 x 1440 pixels), keuze uit Intel Core i5- of i7-processoren, tot maximaal 1 TB SSD-ruimte en maximaal 8 GB RAM. Ook Dolby Digital Plus Home Theatre werd ingebouwd voor een beter geluid.

[box]

[masterslider id=”11″]

[/box]

De Aspire R13 komt eind dit jaar land naar ons land, prijzen beginnen van 999 euro.

Reageer