EISA awards televisies 2016-2017

Net voor de IFA beurs reikt de EISA gewoontegetrouw zijn awards uit voor de beste producten in de elektronicawereld. Wij verzamelden de 5 beste televisies die het EISA-label het komende jaar mogen dragen.

Beste high-end tv: LG OLED65G6

Voor beeldprestaties van niveau hoef je niet verder te zoeken dan deze 65 inch oled tv. Dankzij de emissieve beeldtechnologie en ondersteuning voor HDR10 én Dolby Vision hdr-content, zowel via streaming als ultra hd blu-ray, is de Signature OLED65G6V tv het technologisch neusje van de zalm. Het ongeëvenaarde contrast, dat het scherm dankt aan zijn perfecte zwartweergave, de rijke en natuurlijke kleuren, en de sterk gedetailleerde vloeiende beelden, garanderen een perfecte beeldkwaliteit. Oled-technologie maakt bovendien een scherm mogelijk dat slechts 2,57 mm dun is, waardoor hij er net zo mooi uitziet als hij uitgeschakeld is. De slanke voet bevat een krachtig geluidssysteem en kan gekanteld worden voor perfecte wandmontage. De LG is een waardige winnaar.

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Beste home cinema tv: Panasonic TX-65DX900E

Het ultra hd-tijdperk brengt niet alleen vier keer meer pixels dan full hd, maar dankzij hdr ook verbeterde kleurweergave en meer dynamische beelden. De Panasonic TX-65DX900 demonstreert die nieuwe eigenschappen met echte klasse. Voor hdr-bronnen garandeert de achtergrondverlichting met lokale dimming een uitzonderlijke lichtopbrengst, uitmuntende zwartweergave en een zeer uitgebreid kleurpalet. Gecombineerd met het 65 inch scherm levert dat een meeslepende kijkervaring – levendig, soms oogverblindend, soms donker en sfeervol, maar altijd realistisch. Bovendien zet deze lcd-reus verbluffende prestaties neer met full hd en zelfs standard definition materiaal dat hij zonder hinderlijke artefacten upscalet naar ultra hd. Deze tv is samen met zijn impactrijke audio het kloppende hart van een premium thuisbioscoop.

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Beste tv: Samsung UE55KS9000

Deze 55 inch-tv combineert adembenemend ontwerp met superieure prestaties. Hij is gecertificeerd door de Ultra HD Alliance en voldoet aan de technologische vereisten voor premium hdr (high dynamic range). Een edge led achtergrondverlichting op basis van quantum dots en een 10-bit lcd-paneel staan garant voor de rijke, subtiel genuanceerde kleuren, een indrukwekkende maximale lichtopbrengst en robuuste zwartwaarden. Het is de perfecte partner voor hdr-, 4k- en hd-bronnen. Even indrukwekkend zijn de ultradunne bezel en het gebogen scherm. Zijn excellent gebruiksgemak haalt de Samsung uit het op Tizen gebaseerde smart tv-systeem, terwijl de externe One Connect Mini-box alle ingangen handig groepeert. Deze televisie is de perfecte allrounder.

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Beste betaalbare grootformaat tv: Philips 65PUS7601

Achter het scherm van deze scherp geprijsde Philips 65PUS7601 schuilt een heleboel technologie die garandeert dat de tv de ambities van zijn 65 inch scherm kan waarmaken. De vooruitstrevende led-achtergrondverlichting met lokale dimming op basis van 128 segmenten levert een diepe en stabiele zwartwaarde met uitstekend detail in de schaduwen en uitmuntend lokaal contrast. Met Perfect Natural Motion past de gebruiker het ultra hd-beeld aan naar zijn smaak en het 10 bit-paneel ondersteunt hdr. Het resultaat is een zeer overtuigende en levensgrote film- en tv-ervaring. Nog indrukwekkender wordt deze televisie met Philips’ driezijdige Ambilight, smart tv op basis van Android TV, een geavanceerde en handige afstandsbediening en de krachtige geluidsweergave.

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Beste smart tv: LG UH770V

In de borst van deze ultra-hd tv, beschikbaar in maten van 49 tot 65 inch, klopt de derde generatie van LG’s webOS smart tv-systeem. Nieuwe features, zoals de Magic Mobile smartphone-verbinding via de LG TV Plus app en een nieuw ontworpen afstandsbediening, maken de gebruikservaring beter dan ooit. Content van diverse bronnen is makkelijk toegankelijk via de menubalk met zijn kleurrijke iconen, en het gebruik is intuïtief en leuk. Maar er is meer. LG’s Magic Sound Tuning past de prestaties van het 20 Watt stereogeluidssysteem aan op basis van de audiokarakteristieken van de kamer. En dankzij ondersteuning voor zowel HDR10 als Dolby Vision garandeert de UH770V niet alleen een slimme en leuke tv-ervaring, maar ook prachtige beelden.

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Reageer