Met jouw smartphone jouw televisie bedienen dankzij Marmitek

Met jouw smartphone jouw televisie bedienen dankzij Marmitek

De Invisible Control 6 XTRA stelt je in staat om al jouw media-apparatuur via jouw smartphone te bedienen, en dat op een cleane manier waarbij jouw toestellen in een gesloten kast kunnen blijven staan.

Een universele afstandsbediening is een groot gemak voor wie een woonkamer heeft met heel wat verschillende toestellen: een televisie, blu-ray speler, soundbar, settopbox, enzovoort. Elk van deze apparaten komt bovendien ook nog eens met een eigen afstandsbediening, wat de bediening nogal omslachtig maakt.

Marmitek gaat een stapje verder dan een gewone universele afstandsbediening en laat het toe om via een speciale app via jouw smartphone de toestellen te gaan bedienen. Bovendien kan je die gewoon in een gesloten kast laten staan voor een net en strakker interieur.

Klik hier om producten in te ladenReageer

Over de auteur

Met eigenschappen als ‘super speed‘ en ‘teleportation’ bepaalt Jens als een volleerde superheld sinds september 2011 de redactionele lijnen bij Elektrozine.be. Z’n kryptoniet (of guilty pleasures)? Z’n smartphone en een lekkere pizza op tijd en stond. Opgeven kent Jens niet. Zo slaagde hij er ooit in liefst 7 keer na elkaar (!) naar Street Fighter te kijken…

Lees ook

Volg ons