In tegenstelling tot wat je zou verwachten, is de lucht die we binnenshuis inademen twee tot acht keer meer vervuild dan de buitenlucht. Verf, verwarming of airconditioning, schoonmaakmiddelen … het zijn stuk voor stuk alledaagse zaken die de lucht in ons huis vervuilen. Doordat ze de luchtkwaliteit verslechteren, kunnen ze hinder (oogirritatie, loopneus, hoest), astma, ademhalingsallergieën en in het ergste geval zelfs hart- en vaatziekten en kanker veroorzaken.

Rowenta zorgt met de Pure Air en Intense Pure Air voor zuivere lucht in slechts zes minuten. De luchtreiniger filtert 99,99% van de allergenen en fijne deeltjes dankzij zijn krachtige filtersysteem. Zijn automatische modus past zijn filtersnelheid aan in functie van de kwaliteit van de lucht in je huis, zowel overdag als ’s nachts. Het compacte formaat past discreet in elke ruimte en laat zich eenvoudig opbergen.

Highlights

  • Pre-filter: haar, stof & dierenharen
  • Active Carbon Filter: rook, geurtjes & vluchtige organische stoffen (VOS)
  • Allergy+ Filter: fijne deeltjes, pollen, dierlijke allergenen, stofmijt, schimmel, bacteriën & virussen
  • NanoCaptur: formaldehyde (meest voorkomende vluchtige organische stof die kankerverwekkend is en in grote hoeveelheden aanwezig is in de meeste woningen. Formaldehyde komt onder andere voor in bouwmaterialen, parket, onderhoudsproducten, verf,…)

Het verschil tussen de toestellen onderling schuilt verder onder meer in het effectieve gebied (van min. 70 m² tot max. 140 m²) en het vermogen (van min. 30W tot max. 80W).

Klik hier om producten in te laden

Reageer