Yamaha Corporation maakt bekend dat het ontwerp voor haar TW-E7B True Wireless Bluetooth® Earbuds is geselecteerd om de Red Dot Award in ontvangst te nemen: Product Design 2023.

De Red Dot Design Award is een Duitse design-award die wordt uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen. De award geniet wereldwijd groot aanzien en omvat drie categorieën: Product Design, Brands & Communication Design en Design Concept. Dit jaar zijn de inzendingen voor de Red Dot Award: Product Design ontvangen uit 60 landen en regio’s over de hele wereld en de winnaars werden geselecteerd door een jury van 43 internationale experts.

Deze laatste toekenning brengt Yamaha’s totale aantal Red Dot Design Awards op 30 sinds het in 1997 begon met het indienen van inzendingen. Vanaf 2011 werden er 13 jaar op rij jaarlijks prijzen gewonnen.

Dit topmodel draadloze oordopjes combineert akoestische en elektronische technologieën van Yamaha om een ongeëvenaard niveau van geluid en comfort te realiseren. Beschikt over geavanceerde ANC-ruisonderdrukkingstechnologie, Ambient Sound om u bewust te blijven van uw omgeving terwijl u naar muziek luistert, Advanced Listening Care om het volume dynamisch te optimaliseren op basis van analyse van audiocontent en omgevingsgeluid, en nog veel meer. Het opvallende ontwerp bevat twee perfecte cirkels die niet alleen visueel iconisch, maar ook functioneel zijn. De kleinere cirkel dient als een tastbare indicator waarmee de gebruiker het oordopje in het oor kan plaatsen zonder dat hij het hoeft te zien, waarbij alleen de vingertoppen worden gebruikt om de hoek eenvoudig in te stellen voor een perfecte pasvorm.

Klik hier om producten in te laden

Reageer