Yamaha Corporation is verheugd om de TW-ES5A volledig draadloze sportoordopjes aan te kondigen verkrijgbaar in vijf kleurvariaties, waaronder Yamaha Racing Blue. Terwijl het ontwerp van het creëren van een geluid dat de gebruiker motiveert, is opgenomen in de TW-ES5A, heeft de TW-ES5A Yamaha’s True Sound-filosofie geërfd en levert het een helder en zeer echt geluid van zang en muziekinstrumenten, waardoor luisteraars dichter bij de artiest komen – een prestatie die alleen Yamaha met meer dan 130 jaar geschiedenis van muziekinstrumenten kan bereiken. Ontworpen met de atleet in het achterhoofd, hebben de oordopjes een duidelijk contrast tussen stilte en beweging, de energieke dynamiek produceert een geluid dat je in de zone brengt voor je training. De nieuw ontworpen veilige pasvorm, IPX7 waterdichtheid en de omgevingsgeluidsmodus zorgen ervoor dat je in de zone blijft tot je stopt.

Een unieke vorm met compacte afmetingen en optimaal stevige vleugeltjes. Dankzij de nieuw ontworpen nauwsluitende pasvorm zitten ze stevig maar natuurlijk in je oren. Zo blijf je geconcentreerd zonder je zorgen te maken dat de oordopjes uit je oren vallen.

Feature image

Wanneer je je inspant tot het uiterste en je beste prestaties neerzet, wil je niet nadenken over je oordopjes die nat kunnen worden van zweet. De TW-ES5A heeft een hoge waterbestendigheid volgens de IPX7-standaard, zodat je zo intensief kunt trainen als je wilt. En als de oordopjes vuil worden, kun je ze gewoon met water schoonmaken. Ze kunnen er tegen en bieden je nog steeds uitzonderlijk glashelder geluid. Geen probleem.

Feature image

Met de Ambient Sound Mode kun je naar muziek luisteren en nog steeds de geluiden in je omgeving horen. Wanneer je op pad gaat of in beweging bent, kun je volledig opgaan in je eigen wereld met je favoriete muziek, en nog steeds verbonden blijven met de buitenwereld.

Feature image

Laat je stem duidelijk horen. De uniek ontworpen microfoon zorgt in combinatie met Qualcomm® cVc™-technologie (Clear Voice Capture) voor uitstekende onderdrukking van omgevingsgeluid en echo voor een glasheldere spraakkwaliteit bij oproepen.

Reageer