Wat antwoordt het merendeel van alle vrouwen op de vraag hoe ze hun haar het liefst hebben willen? Simpel, iedereen droomt van gezonde, glanzende en zachte lokken.

  • Tip 1: De haren drogen met een haardroger, is natuurlijk het gemakkelijkst en het snelst, vooral als je een dikke bos haar hebt. Als je het gewoon bent een haardroger te gebruiken, laat je natte haar dan toch altijd even natuurlijk drogen. En richt de haardroger altijd op de uiteinden, zo bescherm je de haarwortels en voorkom je dat het haar gaat kroezen.
  • Tip 2: Spring altijd verstandig om met warme stylingtoestellen. Gebruik ze niet elke dag, nooit op de hoogste temperatuur en zeker niet als het haar nog vochtig is.
  • Tip 3: Voorkom beschadigingen. Ga dus tijdens het wassen en het kammen van het haar heel zachtjes om met het haar: dep je haar voorzichtig droog in plaats van het hard droog te wrijven, want nat haar is extra kwetsbaar, kam de haren pas als ze bijna helemaal droog zijn en doe ook dit met de nodige zachtheid, … .
  • Tip 4: Gebruik niet te veel stylingproducten zoals haarlak, gel of mousse. Na verloop van tijd kunnen ze het haar dof maken en hoewel ze het haar in model brengen, voelen ze niet altijd fijn aan. Een conditioner is reeds voldoende om het haar zacht en luchtig te maken, en wie dit wenst, kan een serum op de haarpuntjes ze mooi glad maken.
  • Tip 5: Verzorgingsproducten kunnen het haar mooier, gezonder en glanzender maken, maar het zijn geen wondermiddelen. Leef jij gezond, dan zal je haar er ook vanzelfsprekend gezonder uit gaan zien.

Reageer