Via een upgrade van zijn Round-systeem biedt Honeywell nu de mogelijkheid om twee zones tegelijk te gaan bedienen. Hiervoor hoef je bovendien geen extra internetgateway aan te schaffen.

Vanaf nu is het mogelijk om in één huis twee Round Connected-thermostaten op één enkele gateway aan te sluiten. Dit maakt het mogelijk om twee zones apart van elkaar te gaan bedienen en de verwarming afzonderlijk en tegelijkertijd te gaan regelen en afstemmen.

Honeywell voert immers een update door van zijn Round-systemen, waardoor je nu twee toestellen op één internetgateway kan aansluiten. Hierdoor ontstaan er twee zones in jouw woning, die elk voorzien zijn van een Round Connected. Heb je dus al een Round Connected met de bijhorende gateway in huis, dan hoef je enkel een tweede Round aan te schaffen. Een installateur monteert dan ook een zoneklep in jouw leiding, zodat er twee zones ontstaan.

De bijhorende Honeywell-app ziet dan automatisch dat je van twee thermostaten gebruikmaakt. Omdat het systeem draadloos werkt, is er bovendien geen kap- en breekwerk nodig.

Reageer