Speciaal voor grote tv’s ontwikkelde Vogel’s een nieuwe serie tv beugels, ELITE genaamd. De tv muurbeugels hebben een ultraslank design, waardoor de tv extreem plat tegen de muur hangt. Het zijn de slankste tv beugels in het assortiment.

Wat ELITE extra bijzonder maakt: het elegante design gaat niet ten koste van het draagvermogen. Integendeel, ELITE tv muurbeugels zijn extreem sterk en veilig. De sterkste uitvoering is zelfs geschikt voor schermen tot 100 inch met een gewicht van tot wel 100 kg.

Active card image

ELITE tv beugels zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen:

  • Fixed |TV beugel met een extreem platte bevestiging tegen de muur. Tussen de muur en de tv zit slechts 1,5 cm.

  • Full-Motion+ | De slankste draaibare tv beugel. Je tv kan tot maximaal 180° draaien* voor optimaal kijkplezier vanuit elke hoek van de kamer.

  • Forward Motion | Hiermee haal je de sterkste, draaibare muurbeugel in huis. Dankzij een ingenieus 4-armig mechanisme heeft de beugel een enorm draagvermogen van 75 kg en een grote voorwaartse reikwijdte van 69 cm. Je tv draaien kan tot maximaal 120°*.

*Afhankelijk van schermgrootte

High-end gebruikerservaring

Het ultraslanke design van ELITE tv beugels sluit naadloos aan bij de minimalistische vormgeving van de nieuwste generatie high-end tv’s, zoals OLED en QLED tv’s. Deze schermen worden steeds groter en platter.

Met de ELITE serie speelt Vogel’s hierop in. De tv beugels combineren ultraslank design met technisch vernuft en een extreem groot draagvermogen. Daarmee is ELITE de ultieme tv beugel voor de consument die gaat voor een high-end gebruikerservaring.

Jarenlang gebruiksplezier gegarandeerd

15 jaar garantie

ELITE tv beugels zijn ontworpen voor jarenlang intensief gebruik. De beugels zijn gemaakt van staal dat met koolstof is versterkt en voorzien van epoxypoedercoatings. Dankzij deze hoogwaardige materialen en het toekomstbestendige design hebben ELITE tv beugels een enorm lange levensduur. Uitvoerige testen wijzen dat uit. Vogel’s geeft maar liefst 15 jaar garantie op ELITE tv beugels.

TÜV-gecertificeerd

Niet alleen de levensduur is getest, ook de draagkracht en de veiligheid. Alle ELITE tv beugels zijn TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat ze succesvol zijn getest op driemaal het maximale schermgewicht.

Duurzame verpakking

ELITE tv beugels worden geleverd in een 100% recyclebare verpakking. De verpakking bevat geen EPS (piepschuim) en 95% minder plastic dan voorheen. Om het milieu nog verder te ontlasten heeft Vogel’s enkel een dunne Quick Installation Guide bijgesloten. De uitgebreide handleiding en een handige installatievideo vind je online.

Klik hier om producten in te laden

Reageer