’t Is weer voorbij die mooie zomer, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het sportseizoen er ook op zit! Heel wat sporters luisteren graag naar muziek tijdens het fietsen, lopen of fitnessen. Speciaal voor hen zetten we deze top vijf van de beste sporthoofdtelefoons op een rij.

1 Sony XBAH3

Klik hier om producten in te laden

De XBAH3 is het topmodel bij Sony als het op sporthoofdtelefoons aankomt. Het toestel pakt uit met een zogeheten hybride systeem voor een betere geluidskwaliteit. Dankzij drie drivers wordt het frequentiebereik uitgebreid en krijg je een totaal bereik van 3 tot 40.000 Hz. Deze frequenties kan je niet allemaal horen, maar je kan ze wel voelen, waardoor je een compleet nieuwe ervaring moet krijgen. Het toestel is bovendien ergonomisch en komt met aanpasbare oorhangers, zodat je een ideale pasvorm krijgt.

2 Beats Powersbeats2 Wireless Active Collection

Klik hier om producten in te laden

Voor de baketfans zal een belletje rinkelen wanneer we zeggen dat deze hoofdtelefoon gebaseerd is op LeBron James. De oortjes zijn licht, draadloos en herbergen dual driver-akoestiek.

De oplaadbare batterij gaat bovendien zes uur mee, waardoor je zelfs een volledige marathon kan lopen en altijd jouw favoriete muziek bij de hand hebt. Bovendien is de accu op een kwartiertje weer volledig opgeladen.

Zoals het een echte sporthoofdtelefoon betaamt, is het toestel ook zweet- en waterbestendig.

3 Panasonic RP-BTS50E-K

Klik hier om producten in te laden

Ook deze BTS50 van Panasonic is een draadloos toestel, waardoor je meer vrijheid hebt tijdens het sporten. Bovendien zorgt de blauwe led-verlichting voor extra veiligheid voor wie ook in het donker graag gaat sporten.

De maximale gebruikstijd van de hoofdtelefoon ligt op 6 uur. De BTS50 kreeg bovendien een IPX5-rating mee, wat inhoudt dat die bestand is tegen zweet en water. De around-ear vorm zorgt voor een ideale pasvorm.

4 JBL JBLAWEREBLKI

Klik hier om producten in te laden

De JBL Reflect Aware is een knappe hoofdtelefoon die enerzijds noise cancelling biedt, maar tegelijkertijd nog voldoende omgevingsgeluid doorlaat om toch veilig te kunnen sporten.

Het toestel doet dat door geluiden van buitenaf te ‘mengen’ met jouw muziek, waardoor je toch altijd naar de gevaren op de weg kan blijven kijken.

De Reflect Aware is bovendien zweetbestendig en blijft dankzij het ‘vinnetje’ altijd netjes op zijn plaats.

 

5 Bose SIE2i

Klik hier om producten in te laden

 

Deze SIE2i is voorzien van StayHear-oordopjes die zich aan de vorm van jouw oren aanpassen, terwijl de luidsprekerselementen bedekt zijn met hydrofoob doek dat vocht buiten houdt maar geluid doorlaat.

In het snoer van de SIE2i vind je een afstandsbediening waarmee je jouw muziek kan bedienen en met de ingebouwde microfoon kan je ook oproepen beantwoorden.

Bij deze hoofdtelefoon krijg je bovendien een Reebok-armband geleverd waarin je jouw smartphone kwijt kan.

Reageer