Een haardroger maakt of kraakt je kapsel. Wij testten de Swiss perfection haardroger van Solis uit. Lees hier ons verdict!

Wat belooft het?

Deze beste Solis ooit is een sterke, professionele haardroger en het ideale voorbeeld van echte Zwitserse perfectie.

Alles op een rijtje

  • 50% meer luchtdruk dan vergelijkbare professionele haardrogers
  • 40% meer lucht dan vergelijkbare haardrogers
  • Tourmaline + Keramiek + Ionentechnologie
  • Met bescherming tegen oververhitting

Wat vonden wij ervan?

Deze haardroger voelt onmiddellijk heel professioneel aan. Het handvat is niet te breed gemaakt, waardoor het makkelijk in de hand te houden is. De knoppen zijn ook meteen heel duidelijk. Er is een knop om de temperatuur te regelen en een om het blaasvermogen aan te passen. Elk haartje krijgt een gelijkmatige droging. Het opzetstuk heeft een fijne opening zodat je heel gericht kan drogen en de haardroger goed op je brushborstel kan plaatsen.

Daarnaast heeft deze haardroger een lang snoer gekregen. Ook dat vonden wij een enorm pluspunt. De draad is ook dik waardoor het niet gaat opkrullen zoals bij andere haardrogers en haarstylers.

Deze haardroger (99,99 euro) voelt echt als een professioneel exemplaar van bij de kapper en dat resulteert ook in het eindresultaat. Je haar glanst en is perfect gedroogd. Het voelt bovendien niet uitgedroogd en het haar kroest niet. Voor ons wat deze haardroger een absolute topper en dus een echte aanrader!

Reageer