Wanneer zomerse temperaturen het kwik naar recordhoogtes jagen, kan het in de slaap- of woonkamer ondraaglijk warm worden. Je kiest er dus best een krachtige ventilator uit. Neem nu deze Dyson Cool, een prachtobject met ongekende prestaties. Wij testten hem voor je uit!

We stellen de ventilator zowel op in de slaapkamer als in de keuken. Het zijn hete dagen en de continue frisse luchtstroom maakt het dineren en slapen een stuk aangenamer! De ventilator is niet zwaar en dus makkelijk verplaatsbaar.

Dyson Cool

In de eerste plaats merk je het design van deze ventilator op: een modern designobject met duidelijk te onderscheiden kenmerken. Zo bestaat deze ventilator uit een grote ring met statige voet en heeft die geen snel ronddraaiende bladen. Dit maakt het toestel veilig én eenvoudig schoon te maken.

Met de afstandsbediening selecteer je tussen 1 en 10 de gewenste kracht. Je stelt er tevens de sleep timer (van 15 minuten tot 9 uren) mee in. Handige functie, deze laatste, want zo kan je slapen gaan in een ultra frisse kamer en schakelt de ventilator zichzelf uit op het gekozen tijdstip.

Dyson Cool

Onze verbazing was groot bij de graad van comfort en gebruiksvriendelijkheid. Niet alleen wordt gedacht aan een gestroomlijnd opvallend design en efficiënte werking. Ook de details vallen op: zo plakt de afstandsbediening met een magneetje op de ring en raak je deze niet uit het oog wanneer het kwik dreigt te stijgen…

Met Dyson Cool haal je de nieuwste generatie ventilatoren in huis. Ontdek naast het populaire tafelmodel in zwart-nikkel of wit-zilver tevens de torenventilator en staande ventilator voor grotere ruimtes en kantoren.

Geïnteresseerd in meer? Dít filmpje geeft je meer info…

Reageer