Met enkele leuke toepassingen heeft Sony zijn home cinema-assortiment voor dit voorjaar voorgesteld. Het presenteert drie soundbars, een soundbase, een 5.1 surround en twee receivers.

NT5 hi-res soundbar

De HT-NT5 soundbar komt met zes individuele speakers met een eigen versterker, biedt Wireless Surround en ondersteunt hi-res audiokwaliteit. Je kan ook een paar Wireless Multiroom-compatibele speakers op het toestel aansluiten voor nog meer surround-geluid. De nieuw ontworpen Sigma-subwoofer met dubbele magneten moet voor een betere bas zorgen.

De HDMI 2.0-poort speelt 4K-materiaal af, ook als de tv al een paar jaar oud is. HDCP 2.2 voorkomt afspeelproblemen dankzij de integratie van de meest recente kopieerbeveiliging. Bovendien is er ondersteuning voor HDR, waarbij de 4:4:4 Extended Colour Space voor een hoogwaardige weergave van de kleuren zorgt.

Qua design is het toestel voorzien van Sony’s gloednieuwe Slice of Living-uiterlijk.

HT-CT790 soundbar

De CT790 heeft een vermogen van 330W, bijgestaan door S-Force Pro en een nieuw ontworpen sound deflector, die voor een breder geluidsveld zorgt. Ook deze soundbar is compatibel met Wireless Multiroom en Wireless Surround.

HT-CT390 soundbar

Deze slanke speaker biedt 300W aan een 2.1-kanaals systeem. Hier vind je dezelfde sound deflector van de CT790 terug. Het toestel ondersteunt ook NFC voor een snelle Bluetooth-verbinding.

HT-XT2 soundbase

De XT2 zorgt voor een beter geluid zonder veel ruimte in te nemen. Het herbergt een 2.1k luidsprekersysteem met geïntegreerde subwoofer en is voorzien van een krasbestendige glazen bovenkant. Met zijn 170W is het apparaat ook best nog krachtig.

sony-home-cinema-2016-2

Je kan via LDAC ook een draadloze hoofdtelefoon aansluiten en connectiviteit met Google Cast en Spotify zorgt voor gemakkelijk streamen. Ook hier kan je via Wireless Multiroom en Wireless Surround speakers toevoegen.

HT-RT3 5.1k surround soundbar-systeem

DE RT3 soundbar heeft een vermogen van maar liefst 600W. De speciale subwoofer en meegeleverde rear speakers zorgen voor een echt surroundervaring.

sony-home-cinema-2016-4

 

Dankzij de ingebouwde Bluetooth-module kan je ook draadloos verbinding maken met jouw smartphone of tablet.

STR-DN1070 en STR-DH770 7.2-kanaals AV-receivers

De DN1070 Home Cinema AV-receiver ondersteunt DAC (Digital to Analog Converter) en DSD-weergave voor hi-res audiobestanden via HDMI, USB of het thuisnetwerk.

Alle HDMI-poorten ondersteunen HDCP 2.2 en de receiver toont 4K 50p/60p 4:4:4 en is daardoor ook compatibel met televisies die dit kleurengamma weergeven. Ook HDR wordt ondersteund, net als Wireless Surround.

sony-home-cinema-2016-3

De DH770 biedt dan weer een kamervullend geluid met enkel front speakers die dankzij Front Surround DSP-technologie compatibel zijn met de meest recente 4K-beeldstandaard.

Alle toestellen komen dit voorjaar naar we winkels. Prijzen gaf Sony nog niet mee.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer