Sony heeft op de IFA-beurs de gloednieuwe Signature-lijn voorgesteld. De reeks focust zich op hi-res audio en bestaat uit een hoofdtelefoon, Walkman en een hoofdtelefoonversterker.

MDR-Z1R hoofdtelefoon

De Z1R is een hi-res audio hoofdtelefoon met een 70mm-driverunit en een Fibonacci-patroon, dat voor een minimale klankdiffusie en een gecontroleerd geluid moet zorgen.

Resonance Free Housing elimineert dan weer onnodige resonantie, zodat je ook in stille ruimtes naar muziek kan luisteren zonder anderen te storen.

sony-singature-2De Walkman, opgeknapt

De Walkman-toestellen bestaan al een tijdje en ondergingen doorheen de jaren heel wat veranderingen. Sony blaast de lijn nieuw leven in met drie nieuwe digitale muziekspelers. Elk apparaat ondersteunt hi-res audio en werd uitgerust met hoogwaardige materialen om een knappe geluidskwaliteit te garanderen.

Versterker

De TA-ZH1ES-hoofdtelefoonversterker dient dan weer als extra duw voor jouw hoofdtelefoon. Het toestel combineert Sony’s S-Master volledig digitale versterker met de analoge versterker.

De Signature Series-hoofdtelefoon en Walkman zijn verkrijgbaar vanaf oktober. De versterker volgt eind november.

Voor de Z1R hoofdtelefoon betaal je 2200 euro, de WM1A en WM1Z mediaspelers gaan respectievelijk 1200 en 3300 euro kosten. De Zh1ES versterker, ten slotte, is voor 2000 euro de jouwe.

Klik hier om producten in te laden

Reageer