Sony kondigt de uitbreiding van zijn indrukwekkende serie draagbare speakers aan met twee nieuwe modellen: de XE300 en XE200. Beide speakers bieden hoogwaardig, kamervullend geluid en diepe bastonen. Dankzij het compacte formaat kunnen de XE300 en XE200 altijd en overal meegenomen worden om te genieten van het beste geluid.

Een speaker moet in elke situatie krachtig en helder geluid produceren. Dankzij de unieke X-Balanced Speaker Unit en de twee passieve radiatoren van Sony doen deze speakers precies dát. Ze leveren een heldere, diepe bas met minder vervorming, indrukwekkend geluid van hoge kwaliteit en een krachtige geluidsdruk. Hiermee blijft de energie hoog en kan het feest de hele nacht doorgaan.

Iedereen op het feest geniet van het beste geluid

Dankzij de unieke Line-Shape Diffuser-technologie van Sony is het geluid in de hele ruimte te horen. Sony’s unieke Line-Shape Diffuser is geïnspireerd op de audiosystemen die worden gebruikt bij professionele concerten. De muziek wordt gelijkmatig verspreid en reikt nog verder. Hierdoor kan iedereen genieten van de muziek en meedansen op de leukste nummers, waar ze ook staan. Om het meeste uit de Line-Shape Diffuser te halen wordt aanbevolen om de speakers verticaal te plaatsen. Plaats de speakers horizontaal om te genieten van de stereogeluidsweergave met de Sony | Music Center-app.

Neem de muziek overal mee naartoe

Beide speakers zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid. De XE200 heeft een handige riem, hiermee kan de speaker altijd bij de hand gehouden worden om met één druk op de knop de beste nummers af te spelen. Ondanks hun compacte afmetingen en lichte gewicht staan de XE300 en de XE200 garant voor groots geluid binnen kleine ruimtes. De ideale reisgenoot dus om mee naar buiten te nemen.

Op het strand of bij een zwembad, overal kan gefeest worden

Geen zorgen over spetters en stof dankzij de IP67-classificatie van beide modellen. Van het strand tot aan een zwembad, er zijn geen grenzen meer aan de perfecte feestlocatie.

Tevens zijn de speakers bestand tegen stoten, schokken en schrammen die bij dagelijks gebruik nu eenmaal onvermijdelijk zijn. Met deze speakers kan er ongestoord worden gefeest.

Urenlang feestplezier dankzij de lange batterijduur 

De speakers hebben een lange batterijduur waardoor ze maar één keer opgeladen hoeven te worden om een heel feest mee te gaan. Met een volledig opgeladen batterij biedt de XE300 24 uur afspeeltijd en de XE200 16 uur afspeeltijd. Bovendien beschikken de modellen over de functie ‘Quick Charging’, waardoor slechts 10 minuten opladen zorgt voor 70 minuten afspeeltijd.

Dankzij de functie ‘Battery Care’ kunnen de batterijen van de speakers nooit overbelast raken en blijven de speakers voor lange tijd in optimale conditie. De functie kan worden ingeschakeld via de Sony | Music Center-app. De speakers zijn tevens uitgerust met Sony’s unieke microfoonsensortechnologie voor het detecteren en analyseren van omgevingsgeluid, dit helpt de batterij te sparen wanneer de speakers buiten worden gebruikt.

Geniet van geweldige gesprekken met echo-onderdrukking 

Beide modellen zijn voorzien van de functie echo-onderdrukking om gesprekken te voeren van hoge kwaliteit. Twee mensen kunnen tegelijkertijd praten zonder dat een van de twee onderbroken moet worden. Met behulp van de MIC mute-knop kan het geluid ook in een oogwenk worden gedempt.

Laat het feest knallen met Party Connect en stereokoppeling

De speakers beschikken over Party Connect, zodat er tot wel 100 compatibele draadloze speakers aangesloten kunnen worden via bluetooth om de muziek te synchroniseren. Het resultaat is nóg krachtiger geluid om het beste feest ooit te geven. Met de functie ‘stereokoppeling’ kunnen twee speakers draadloos verbonden worden voor een superieur stereogeluid. Beide functies worden geactiveerd via de Sony | Music Center-app.

Duurzaamheid telt

Sony vindt niet alleen een stijlvolle vormgeving van de producten belangrijk: ook aan het milieu is gedacht. In de inwendige componenten van de speakers is gerecycled plastic gebruikt dat speciaal voor Sony is ontwikkeld. Aan deze ontwikkeling zijn vele jaren van onderzoek en ontwerp voorafgegaan om te garanderen dat de duurzame materialen wel degelijk voldoen aan de strenge audio-eisen van Sony. Door het gebruik van gerecycleerd papier voor de verpakking, inclusief het plateau, bevatten de modellen slechts maximaal 5% plastic materiaal.

Klik hier om producten in te laden

Reageer